MPTO LOGO

Minigolfklub Putter Team Odense

Historie

I efteråret 1995 blev klubben dannet og forholdsvis hurtigt blev klubbens første anlæg etableret på Grønløkkevej over det tidligere vandland.

Efter nogle år var det tid til forandring og det blev til adressen Rugårdsvej 23, som i dag er klubbens officielle adresse. Her blev der udrettet et kæmpe stykke arbejde med at klargøre lokaler, lave flisegulv og få banerne gjort spilleklare. De mange frivilliges timer på hverdage og i weekends i efteråret 1997 betød, at den røde snor blev klippet og første slag slået lørdag d. 7. februar 1998.

De mange år i "kælderen", som efterhånden er blevet et kælenavn for stedet, har budt på mange stævner, træning, landsholdsamlinger, skolebesøg og fester til den lyse morgen. Klubben har i mange år kunnet hævde sig på den danske minigolfscene med holdmesterskaber og individuelle medaljer ved DM samt ved stævner i Danmark og udlandet. Klubbens første danske holdmesterskab kom i 1998 og i 2014 kunne vi skrive nr. 12 på listen over mesterskaber.
Også landsholdene har vores spillere været en god del af og er det stadigt.

Særligt skal det nævnes at i 2001 opnåede Vincent Huus en 9. plads ved EM i Prag og i 2015 blev han Nordisk Mester på sin hjemmebane med imponerende 19,75 i snit for 8 runder på de 18 baner.

I 2013 gik en anden drøm i opfyldelse og samtidig fik klubben pludselig udendørs baner. Anlægget med 18 filtbaner på Byens Ø på Odense Havn blev etableret med hjælp fra Odense Kommune, klubbens medlemmer og NIFO, som leverede banerne. Anlægget var det som i 2009 blev brugt ved VM i Arena Fyn.

 

 

Bestyrelsen

 

Formand: Anders Grønnegaard Formand
Næstformand: Ole Rasmussen  Næstformand
Kasserer: Erling Jensen Kasserer
Sekretær: Vincent Huus Sekretær
Best. medlem: Heino Nielsen Best. medlem

Trænere

 

Ungdom og elite: Vincent Huus Junior og Elite
Øvrige: Ole Rasmussen Øvrige